BAŞIMIZ SAĞ OLSUN, ŞEHİDİMİZ VAR! (3) Şehirden şehidimiz için baş sağlığı mesajı

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya yönelik gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek için şehir protokolü baş sağlığı mesajları yayınladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; Irak'ın kuzeyinde gerçekleştiriken Pençe Kilit operasyonunda şehit olan hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek'e Alltah'tan rahmet, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabırlar diliyor. Acımız büyük! Mekanı cennet olsun Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; Kahraman askerimiz, hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonunda şehit düştü. Rabbim cennetiyle cemâliyle müşerref kılsın. Ailesinin, Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin ve milletimizin başı sağ olsun. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu; Pençe-Kilit Harekat bölgesinden gelen şehit haberleri yüreğimizi yaktı. Karasulu Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek ve tüm kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Başın sağolsun Türkiyem, başın sağolsun Sakaryam. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç; Başımız sağolsun. Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek’e Rabbim’den rahmet diliyorum.Rabbim aziz şehidimizin ailesine ve yakınlarına sabır ihsan eylesin. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan; Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman askerimiz Karasulu hemşehrimiz Piyade Teğmen #ÖmerFarukCivelek’e Allah’tan rahmet; acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek; Milletimizin başı sağolsun. Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın ve Karasu'lu hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek kardeşlerime Allah'tan rahmet; kıymetli ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Kaynak : https://medyabar.com/haber/11367943...-3-sehirden-sehidimiz-icin-bas-sagligi-mesaji